domingo, 29 de julio de 2012

Triatló Popular de Malgrat 2012


Darrera cursa abans de les Vacances d’Estiu… la Triatló Popular de Malgrat. Després de La Vila, aquesta era la última que feia per sota de la Distància Olímpica, ja que era el Debut del meu amic i company Oscar Pastor. Aquesta prova em va servir per comprovar que després de 3 anys, he passat de ser dels últims amb quasi 1 hora i 20 minuts a entrar el 117 de 400 en poc més d’1 hora, tot i només fer entrenaments de manteniment amb l’Edu. Osigui que em meu cos va millorant i això em motiva.


Primer de tot, tornar a agraïr a les dones de la Casa el madrugón padre, per venir a animar-me… sense el su beneplàcit tot seria més difícil. Quedem ben d’hora ben d’hora amb Edu i Sonia i cap a Malgrat. Un cop allà, recollim els Dorsals i a buscar un bon lloc als Boxes, ja que no hi ha espais establerts per dorsal. Truco a l’Oscar, que acaba d’arribar per veure’ns a boxes. També em trobo a la Tropa de Premià (Barroso, Famada, Ramon, Quesada & Co.)... petem la xerrada i s’acosta l’hora d’anar cap a la platja, després d’escoltar el Briefing.La sortida es fa desde la Sorra, no ens dona quasi temps a comentar on ens posem que “pam”.. tots a córrer cap a l’aigua. Hem decidit posar-nos per l’exterior, per no patir cops com la semana passada. Es pot nedar millor i arribem fins a la boia on girem a l’esquerra i veig que al meu cantó va l’Edu. El mar està calmat i no rebo tants cops, però vaig molt obert al segon gir i veig que l’Oscar, que era qui m’anava al darrera em passa (neda bé per fer dos dies que ha començat!)... arribem a la platja, amb les pulsacions a tope... i tornem a coincidir l’Edu i jo en la Transició…

Toca la Bici… en aquest cas és en BTT… recordó que es rodava un parell de km fins la pujada, així que intento escalfar bé les cames en aquest tram… comença la pujada d’asfalt que va picant fins a la pala dura on he de posar el plat petit… pero vaig bé, vaig passant a gent. Arriba la sorra i apretó les dents, dosificant, perquè no recordó si era molt més llarga… fins que arribo al Baja-Sube famòs que el pujo sense posar el peu a terra i passant a gent… i comença la baixada! Enguany la pujada ha estat dura, però la recordava mes llarga i dura… això m’anima i baixant ho dono tot! Torna a haver-hi una petita pujada, però la passo sense problemes i torno a avançar gent fins arribar al poble on em poso acoplat a la bici i a rodar a Plat... em trobo molt bé de cames fins arribar a Boxes.
Arriba la cursa a peu i suposo que l’Edu va al Davant, però desconec on va l’Oscar (espero que al darrera!)... i començo a córrer. Les cames les tinc bé i veig que no em passa molta gent com és de costum... això m’anima a seguir a bon ritme, però dossificant. I em creuo amb l’Edu... va molt fí... i em creuo amb l’Oscar!?... li crido “vigila que vengo!” i em contesta “Estoy dosificando por si vienes!”... i ja veig que ni somiant l’agafaré... i de cop em trobo que ja girem?!... és molt curt, no?... doncs a la tornada, decideixo donar-ho tot i fins i tot sóc jo qui adelanto a gent corrents... tota una notícia!... Arribo a la Meta en 1h05:26... el 117 de 406!
45 382 LOPEZ BARRANCO EDU 0:58:37

72 34 BARROSO MARTIN XAVIER 1:01:32

99 393 PASTOR IGLESIAS OSCAR 1:04:08

117 414 TORRES PUIGHERMANAL RICARD 1:05:26

138 58 FAMADAS CUESTAS JORDI 1:06:26

177 275 ROCA MUNTET MARC 1:08:57

242 345 QUESADA FARRERONS XAVIER 1:13:16

No hay comentarios:

Publicar un comentario