domingo, 7 de abril de 2013

Duatló de Vic 2013briefing abans de la sortida

La Duatló de Vic ja s’ha convertit en un clàssic al meu calendari. Enguany, per primer cop… tots junts… VO2, els meus ExIbers, el Rafa, l’Oscar de la feina… i fins i tot, convençuda la Maria i la Paula perquè, una vegada més, m’acompanyin a una cursa i a pasar el dia… quines Santes!


Enguany els boxes i el circuit de córrer había canviat… i en arribar, entre aparcar, anar a boxes, trovar-nos tots, escalfar, etc… no acabo de fer res bé… ni veig a tots els VO2, ni saludo als Ibers, ni Estic per la dóna i la peke ni quasi escalfo… em perdo fins i tot la foto oficial de l’equip!


No sé on era, però em vaig perdre la foto!

 Anem cap a la Sortida el Rafa, l’Oscar i Jo… i ens posem al darrera… craso error, já que després em tiraré tota la cursa remuntant, dentre de les meves possiblitats, es clar!... l’exemple és la foto inicial… on darrera quasi només que en Lluís Funez i quatre gats més…

com es veu... darrera nostre... 4 gats!

Sortim i miro el rellotge i em dono compte que l’he posat malament, está en modo bici, així que simplement corro amb sensacions i distancia… ja al primer kilòmetre avanço al Patrick i la Marta… fent la broma de rigor!

Agafant ritme!
Entrem al camí de sorra i mica en mica veig al fons que hi ha 2 VO2… són l’Aleix i l’Arnau… em trobo molt bé i els atrapo!... juntament amb el Quesada!... 

Atrapant l'Aleix i l'Arnau
Segueixo a bon ritme, crec, tot i que no sé quin és… i veig, al fons, qu puc agafar en Ricard Cesari i el David… més motivació!


Final del primer tram, adelantant al Cesari i el David

Em dona un subidón… començo a patir i per animar-me li crido a en Cesari “va pateix una mica!”… al que contesta "Gran frase!"... i s'acaba la conversa perquè em planto als 7kmts amb 30´10”… tiempazo!!!

Entrant davant el Cesari i el DavidAgafo la bici i surto amb el David, pero es queda enrrere... Em conec el circuit, va picant amunt, i vaig passant gent… em trobo bé i ho vull deixar tot a la bici, que é son sóc menys dolent!... i a les primeres rampes del primer port, em trobo en Victor… li foto un crit i li dic que s’enganxi. 


Arrencant amb la bici

Li vaig cantant el circuit, a mi em va bé anar amb algú per distreure’m i ell em reconeix que menys mal que m’ha trobat perquè estaba clavat!... Rodem a muerte a les ràpides baixades… amb algún garrapata enganxat, però també amb algú que ajuda a tirar!... el segon port és mês amè… hi há més descansos i quan estem arribant a dalt… atrapem a l’Alvar!!... subidón altre cop!

El circuit de la Bici va ser molt maco!

Baixada fent relleus… vaig sec i l’Alvar em deixa el seu bidó!... i a poc de meta, en el pla… m’enganxo a un parell que em serveixen per plantar-me a boxes en 1:13´10”… però amb molt bones sensacions!

Entrada a Boxes a todo trapo!

Ara toca el pitjor… patir de valent els darrer tram de correr!... són només 3,5 km però sé que se’m faran llargs. Em comença a adelantar gente!... em creuo amb l’Edu… no etl tinc tant lluny… i veig que el Victor el vaig despenjant!... les cames em comencen a fera magos de rampes al Quadriceps… comença l’etapa Robocop… però já arribo a meta on estan tots animant-me!... Entro amb 2:00´04” però molt contente d’haber sigut el líder del Carril 1… 

entrada a Meta!

Grans sensacións, gran matinal d’esport i amics… i després a dinar amb l’Oscar & Silvia i els Pekes per recuperar…
La semana vinent, el meu primer STAGE VO2… i suma i sigue per la Half!

No hay comentarios:

Publicar un comentario