domingo, 6 de diciembre de 2015

Mitja Marató Mataró 2015  
Doncs sembla que la feina va donant els seus fruits!... Anar amb 6 kg de menys al cos (gracies a Laia Cuevas tot i que no segueixo a rajatabla la dieta!)… tenir un ritme d’entrenaments constants (no molts, dos dies a la semana!), venir d’una Tardor de Trail (m’ha donat el punt de sacrifici!)… i arribo a la Mitja de Mataró, la que Estrena la Temporada, i em poso al 1:44’11” … a 41” de la MMP a la Mitja de Barna de l’any passat… si treiem el temps que perds a la Pujada de Sant Simó… voilà!... i el millor de tot, com ha anat la cursa i les sensacions posteriors!


Com cada any, logística de Cotxe per anar i aparcar al centre de Mataró… enguany, anava amb el Ruben montmany, en Karamo i en Toni Serra (que debitaba a una mitja)… un cop a Mataró, trobada amb els membres de l’equip VO2 que feiem la prova… Rai i Aida, Basseda, Montesinos, Jordi Pujol & Mar… fa una mica de Fred i comentem la táctica a seguir…


Avui seré la parella de Ball d’en Ruben, te molt bon temps a Mitja (1:38’), encara no ha arrencat la pretemporada i em retindrá perquè no m’hipermotivi a la sortida i porti un Ritme constant de 4’50” tota la cursa… Anem al cotxe, deixem la roba, escalfem una miqueta amb en Jordi Pujol i cap al Calaix de sortida.

Arrenquem entre la gent, intentant agafar el ritme promés… el tram inicial és nou, anem direcció Argentona per un constant puja baixa que a mi se’m fa amè… Vaig alegre i cómode i retenint-me, sempre mirant el Ruben i la Llebre del 1:45’ que la portem al darrere… Km5 en 0:24’37”


Del 5 al 10 arriba la baixada fins al Port… i segueixo amb la sensació que podría donar més, però avui toca fer cas al Ruben i quedar-me a un ritme constant. Em dedico a anar cridant i animant els amics i companys com en Victor, el Sergi Garcia, en Basseda, en Pujol, en Montesinos… Passem el km10 en 48’54” i arribant a la rotonda de gir veig que el Ruben es despenja… em sembla que algo té (després em comentará que tenia mal al Taló d’aquiles). Porto l’Alex Comella amb un parell d’amics al davant i m’ajunto a ells. Veig que porten el ritme constant que vull…


Arribem a la Nacional-II, potser el tram més aborrit… l’Alex i jo seguim amb el ritme constant i depenjem els seus amics. Ens toca fer-nos compañía i ens anem motivant entre nosaltres i el que anem creuant. Passem en Karamo, que va molt clavat… i en fer el Gir de Tornada enganxem en Bienve… tiet dl meu cosí i un classic de l’Atletisme. El ritme no decau, arribem al KM15 en 1:13’27” però en l’habituallament, en Bienbe ens perd conva i el deixem enrrere… ha estat un plaer compartir kilòmetres amb ell!


Ja començo a notar el cansanci, l’Alex m’anima, ja no podem defallir!... i sorpresa… adelanto en Marc Roca (no sabia que la feia!)… ara ja només queda anar fins a la Laia l’Arquera… em plantejo que son 3 series de 2.000m … anar, tornar i pujada final… i així em serveix de Motivació… 


Arribem al 18 i li dic a l’Alex que em quedo… va fort i jo vull recuperar per la pujada final, passo de 4:50 a 4:58… suficient per agafar aire i encarar la Pujada de Sant Simó… que se’m fa molt i molt dura.. no vull caminar, pero em costa més del que em pensaba… fins que arribem a la Ronda Cervantes… això ja està fet… pujada final i miro el rellotge… no he fet cálculs en tota la cursa i me n’adono, en arribar al parc que estic més a prop del meu millor temps que del 1:45’ … motivació extra per apretar una mica i entrar super content en 1h44’11”… el que deia… amb la sensació que en una cursa plana, seguint entrenant com ara puc baixar el meu temps… a Granollers o a Barcelons ho intentarem!
No hay comentarios:

Publicar un comentario