domingo, 10 de enero de 2016

Duatló de Mataró 2016 

La Duatló de Muntanya de Mataró serveix de pistoletazo de sortida de l’any 2016… enguany sense haber fet la de Cabrils, suspesa a darrera hora i amb millors sensacions al correr que no pas a la BTT, que quasi no la he agafat en tot l’hivern.

Com sempre, el previ serveix per saludar a coneguts i als companys de l’equip. Fer la foto de rigor i parlar de la táctica a seguir: apretar les dents al primer correr, disfrutar a la Btt i patir una mica al segon córrer.


Escalfem una miqueta i sortida. Per davant són 5,5 km en dos voltes al circuit de Cross de Mataró. Es més o menys planet, però té algun petit desnivell que et trenca el ritme. I com sempre, sortim a cuchillo, intento seguir els meus companys, Eloi, Oriol Canals, Imanol i Alexis. Aquests dos últims, els porto al davant i em serveixen per no decaure en el ritme infernal. Miro el rellotge, em sortira una mitja de 4’30” el km i com sempre, soc dels últims… entro a boxes en 24’52”


Toca agafar la bici, un circuit molt entretingut i maco… rampote d’inici, baixada d’inici i quan arribo a la zona del Laietania descobreixo que he perdut el bidó de la bici… doncs farem tota la bici sense aigua. Segueixo a la pujada inicial, la mes llarga i noto que el Fre del Darrera em segueix tocant (la vaig portar a reparar dijous perque ja em va pasar i m’ho van mirar rapid pensant que ja estaba solucionat)… doncs no pinta bé, no portar aigua i anar amb la bici Frenada!.... vaig tocant el freno de tant en tant, tot i ser pujada, per desenganxar-lo i sembla que millora.


A banda d’això el recorregut de la bici es fantàstic, enguany caic un parell de vegades ja que el terreny està molt més sec per la falta de plujes. També em paro un parell de cops amb els Voluntaris, per veure una mica d’aigua, ja que vaig sec. Pero vaig fent i fins i tot a la pujada final de la pista, pujant a Can Cabanyes, avanço a l’Alexis.

Baixant cap a les Pistes, al mateix lloc on he perdut el Bidó, encara el trobo.. el recullo… ja torno a tenir aigua… pero ja només estic a 500metres de boxes. Arribo fent els 21km de 1:51’43”


I ara toca el patir final. Imanol al Davant i Alexis al darrere em serveixen de referencia. Vaig fotut de cames pero millor que altres anys. Em mentalitzo que son només 10 minutets… per fer els poc mes de 2km… vaig a 5’ el km i just a la darrera curva, l’Alexis em passa i em diu, “vinga enganxat que entrem junts”… però ell té aquest punt de més i em deixo anar.

Entrada amb un temps final de 02:30:20 fent el 136 de 157!... Arrenquem 2016!

No hay comentarios:

Publicar un comentario