sábado, 31 de diciembre de 2011

VII Duatló de Muntanya de Cabrils


Com ja comença a ser tradició, en plenes dates nadalenques tocaba córrer a casa, a la Dutaló de Muntanya de Cabrils. A més, anguany, erem, fins a 8 Ibers participants, cosa que encara li donava més caliu.

Després de no gaires entrenaments, una setmana moguda per la febre de la Peke i una nit quasi en vela fins les 2 de la matinada perque la Paula no volia dormir... vaig aixecar-me ben d'hora ben d'hora, per esmorzar bé i anar amb temps pedalant desde casa fins a cabrils. Un cop allà, molt de fred i comencen a arribar els participants, entre els que estem aquest petit irreductible grup de Ibers: Mendi, Ruben, Puchi, Chori, Sergi Ferran, Jose Gómez i en Tito a última hora, ja que viu a dos pases de boxes.

Escalfem, fem els últims estiraments, saludem a suporters com en Carles i la Lina, o les dones dels Sergis; i ens santiguem perque tothom diu que la cursa a peu serà molt mes dura que l'any passat... anem a la sortida, petit briefing i... pam!


Em posso al darrera amben Tito, no vull veure com tothom em va passant. És el meu lloc, anem tranquils, fins que es comença a pujar i perdo de vista en Tito. Tinc bones sensacions de sortida, pero van passant els minuts i la pujada no s'acaba... començo a mirar a terra, començo a patir... entrem a una part boscosa de camins particulars, diferent a l'any passat i se segueix pujant!... aizò no s'acaba mai o què?... de cop una llarga recta de pujada i els del davant ja caminen... efecte dominó i psicològic, i caminem tots, ja que s'avança igual de ràpid... fins que al final planeja i... per fi, cap avall!... la baixada no es tècnica, és molt ràpida i apreto a córrer fort fins que arribem a boxes...


A boxes animo a en Chori, que en passar pel costat meu em diu "Vinga Rafa!"... així estarà d'ofuscat que no pot ni pensar... Ricky-Rafa... s'assemblen!... i més a baix se n'adona de l'error però tira fort avall... Agafo l'aigua, la barreta, el Gel, passo per davant del públic on veig més suporters, com sempre en Barroso amb la Nena no es perd una... em falten mans!... a pedalar!


El tram de bici inicial pujant la Mutua em permet agafar aire, menjar, beure... passo a l'Oscar Parra... i m'ajunto a un VO2 molt jovenet i ens anem donant ànims fins arribar a dalt.... la baixada a Òrrius me la conec i habia dit en Mendi que era molt ràpida i decideixo apretar fort. Comença la pujada fins a Céllecs... i han algunes rampes dures superables, em trobo molt bé i vaig passant algun ciclista... fins que arribem a una rampa molt dura, la que porta a les Antenes... on he de posar peu a Terra!!...

Ja hem fet el pitjor de la bici, arribem a la zona del Dolmen entre sube-bajas i allà, igual que l'any passat, adelanto a en Sergi Ferran... ve la baixada al poble, molt tècnica, amb molts reguerots i pedres... el Sergi se m'engaxa, i per estar pendent d'ell, en un bot, freno i caic quasi parat!... decideixo no pensar-hi i tirar avall sense riscos... fins a boxes!

Ja només queden 2,5 km de running, les sensacions a la bici han estat bones, surto corrents i en Sergi, com l'any passat, em torna a passar just abans de la Riera de pujada... començo a tenir les cames com flams...  no s'acaba mai la pujada!... però no era més curta?... i veig dos corredors caminant i torna a ferme parar!... és molt dur!... arribo a dalt i comença la baixada.


Se m'enrrampen els Quadriceps frenant en la baixada, el dolor es fort però soportable mentre no se'm pujin els bessons o els isquios... aquests avisen un parell de cops i baixo el ritme esperant que el Gel que m'he press faci efecte!... em trobo un tio tirat a terra enmig de la pista... te rampes al davant i al darrera, l'ajudo fins que em diu que segueixi, que està bé!... just després, la baixada suavitza, ara ja es pot simplement córrer, en comptes de frenar!

Arribem al tram asfaltat, apreto en baixada... ja ho he aconseguit... veig a fons del tot tots els Ibers, amb els crits ja característics d'en Mandi animant-me... està la Maria amb la Paula, i el públic en general animant-me... gir a l'esquerra i Meta!... he baixat de 2h i mitja... una més al Sarró!

CLASSIFICACIÓ IBER:


94 6008MENDIOLEA LOSADA, JOSE MALLICENCIA DE DIAABM01:59:22
116 5012PUIGMAL OROZCO, SERGILLICENCIA DE DIAABM02:03:47
130 6013GALÍCIA GIL, RUBÉNLLICENCIA DE DIAABM02:04:55
146 5011GOMEZ DIAZ, JOSELLICENCIA DE DIAABM02:07:52
201 5013
ORIOLA OLIVERAS, XAVI
LLICENCIA DE DIAABM02:20:50
205 5016
FARRAN MINGUELL, SERGI
LLICENCIA DE DIAABM02:22:26
218 1504
TORRES PUIGHERMANAL, RICA
INDEPENDENTABM02:26:20

No hay comentarios:

Publicar un comentario