miércoles, 24 de julio de 2013

Premiatlo


Primera edicio de la Premiatló. Es tractava d'un Acuatló Popular al meu poble que estava obligat a fer... I es tractava, després d'insistir, del debut de la Maria a una prova d'aquest estil. Eren 1,5km de correr, 400 metres nedant i altres cop 1,5 corrents que fariem els dos junts. La Maria no ha pogut entrenar res, pero per les distàncies, confiava que la faria tranquilament. També coincidiem amb la Laura i el Victor, la meva cousin Mariona, i la Miriam, companya de volei... A a la popular, ja que altres amics com Ernest o en Miki, o el mateix Oriol, feien la Sprin (2,5/1000/2,5).



 Arribem caminant de casa, tot un luxe, deixant la peke amb els avis. Ens trobem tots els amics a la recollida de dorsals/briefing. Treiem l'ambulancia que es va embarrancar (bon escalfament) i ens posem a la sortida.

 Sortim desde la platja, per fer la volta al port, i anem molt rapid... Pero la Mria aguanta bé, l'animo als darrers metres de la cursa a peu i ja sentim els timbalers a la platja. Transicio i cap a l'aigua.





Entrem al mar, esta remogut, som poca gent... Uns 60... Així que no hi han cops. Vaig al darrere/costats de la Maria indicant-li la direecio fins a la boia. Girem la boia per encarar la segona i a mig cami, la Maria es posa a nedar esquena... I s'hem escapa!... (Ella habia nedat esquena de petitami es trova molt mes comode... I va mes rapid!)... Tornant a la platja intento apretar pero no l'enganxo i en arribar a boxes em treu uns 10-15"



Sortim de boxes, darrer tram de correr, li porto aigua a la Maria, pero a mig tram li entra "flato" i ha de caminar. L'animo perque no pari, que respiri be, recupera, baixa el ritme i ja estem als darrers metres on ja s'oblida de tot i veiem a la Paula al final de la recta... Apretem per agafar-la i entrar els tres a meta en plan "Family"...




Espectacular el debut de la Maria en qualsevol cursa, ja que no ha fet res. I destacar el seu ritme nedand esquenes.
Destacar la 3a. Posicio de la Mariona... Orgull de cousin!
I destacar tambe la bona organitzacio i el bon ambient tot i ser la primera edicio, que dedueixo que deu ser la mes dificil!...

L'any que ve obligada al calendari.



3 comentarios:

  1. Entre que la Maria neda més ràpid que tu, i que la seva tècnica de running li dona 20 patades a la teva, tremola nanu!!!, que aviat la tens fent olímpics i tu a rebufo... Jejejeje!!!

    Una abraçada i enhorabona familia!

    ResponderEliminar
  2. Jejeje menys mal que no li agrada patir!...

    ResponderEliminar
  3. Felicitats a tots per l'aquatló, ara a l'estiu hi ha molts i si es a pocs metres de casa i en un ambient familiar millor que millor.

    Salut!

    ResponderEliminar