domingo, 9 de octubre de 2016

Sepsis Challenge 2016 

La Sepsis Challenge, organitzada per la Emma, excompanya de l’equip, es tracta d’una prova no competitiva, una pedalada Solidària de 77km per disfrutar del Maresme. Una Bona Causa i molt bona companyía per descubrir que al Maresme som uns privilegiats i que en poc mes de 3 hores et pots fer Portets i carreteres i disfrutar d‘un mati de ciclismo.

Quedem amb els companys de l’equip VO2TEam a la piscina de Vilassar per anar rodant fins a la Sortida, al Tecnocampus de Mataró. Un cop allà ens reagrupem tots. Som l’equip amb més participación, i ens emportarem el premi a tal efecte. Compartim 10’ de xerradesi salutacions i ens preparem per a la sortida. La intenció avui es anar juntets amb en Marc Català i en Pep Abril. Tenen un nivel superior al meu, però hem decidit que será mes divertit fer-la junts i fer-nos compañía.

Sortida i Nacional 2 direcció VIlassar. Un goig anar enmig d’un gran grup de 300 ciclistes. Son els moments inicials, tothom va rodant sense pressa i a nosaltres ens entra una mica l’ansia i decidim apretar una mica per no quedar-nos dormits al darrere.

Enllaç de Vilassar a Cabrera, Argentona.. de xarreta fins que arribem al primer dels 6 ports, Orrius. És el mês llarg i elprimer, així que ens ho prenem amb Calma i anar xerrant fins al poble… d’allà fins a dalt, já perdo els meus partenairs.. però a dalt m’esperen, segons el pactat.


Baixada on la meva por i manca de técnica em fa tornar a perdre comba, pero a la Roca já em reagrupo. Parpers se’m fa molt curt, já que tot i que també se m’escapen, vaig fresc de cames. Baixada rápida i enllaç i pujada a Dosrius… on já he escalfat i ens posem a tirar a bloc fins a començar Can Bordoi.

Primer avituallament i petites bromes amb en Torres de les Patates… tocayo y company de poble!.... Bordoi amunt, segueixo veien a lo lluny a Marc i Pep… baixada on ens creuem amb els companys d’equip que van al davant, Pujol, Lord Bull, Juan Coronado… Gir a la Rotonda i tornem a Pujar…  i viem de baixada en Mañe, Joan Pol, Meri, Olga… 

Xino Xano já ens hem fet 4 ports… a cada port já vaig mês sol, la cosa s’estira… i encarem el Collet sempre amb la referência d’un gran grup al davant on van en Marc, Pep, i el Torres i els seus amics… i fet!


Já només queda baixa i intentar reagruparme a la Roca… just agafant la C-35 tinc el grup a 400m. i em faig un calenton per pillar-los quan abans millor… ho faig i em porten resguardat fins al peu del darrer port, Orrius desde La Roca.

És l’ultim però també el més dur, es on fan el cronometratge de la cursa, però lluny de apretar-me, porto les cames ja carregades i se’m fa llarg… més llarg del que creía!... però tot i així, després a casa, comprovaré al Strava que he fet el meu millor temps… sorpreson ja que ni em vaig exigir, venia cansat, etc…
Baixada ja guardant les cames, ens reagrupem amb en Pep i Marc a la Rotonda dels 4 rellotges per tornar a bloc amb un grupet fins arribar altre cop al Tecnocampus de Mataró.

Em surten 3h 04’… 11’ menys que l’any passat ab la sensació que ni m’he exigit, ni he apretat i a sobre vinc sense bici desde Berga fa 4 setmanes… així que estic content!


Birreta, pasta, i aprenc com fer un Massatge i Recuperació Cardiorespiratòria ja que la organització te uns niños per a això… Espero no tenir que fer-ho mai!

No hay comentarios:

Publicar un comentario